maandag 15 juni 2009

het einde van het uurtje-faktuurtje tijdperk?Google, Microsoft en misschien zelfs IBM zullen binnen afzienbare tijd een groot deel van hun softwarefunktionaliteiten via de cloud, de wolk, de muur of anders gezegd SAAS aanbied voor haar klanten. Dat betekent voor klanten dat ze zich steeds meer zullen moeten conformeren aan wat er uit die muur komt. Als je meer wilt zul je daar veel voor moeten betalen. Dan gaat het om echt maatwerk.

Langzaamaan, eigenlijk heel snel, raken we gewend aan veel funktionaliteit voor een lage investering of abonnement. Dat in tegenstelling tot een aantal jaren geleden waar nog diep in de buidel getast moest worden om 'misschien' wat funktionaliteit te krijgen. Wij zien de trend en zullen daar alles aan doen om onze klanten daarin tegemoed te komen.

Om die reden zijnwe dit jaar gestart met het verkopen van producten naast onze HumanSoftware diensten. Wij verwachten dat we in een aantal jaren de kwaliteit van onze omzet kunnen ombouwen van uurtje-faktuurtje naar abonnementen. Onze klanten krijgen 'sets' van produkten aangeboden om hun businessprobleem op te lossen.

Doel is om naast onze eigen produkten ook de produkten van Google, Microsoft en IBM aan onze klanten aan te bieden. Mogelijk worden ook andere aanbieders meegnomen in ons produktportfolio. Zo ziet de wereld er nu uit, zo gaan we het doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten