zondag 31 januari 2010

e-office vindt zichzelf opnieuw uit


Vandaag wordt er nog hard gewerkt aan de nieuwe website van e-office. Het zal een website worden die symbool staat voor het nieuwe e-office. e-office 2010 of anders gezegd e-office georganiseerd volgens Yellow & Blue. Wij zullen een organisatie zijn die meer biedt dan alleen maar Office 2010, of IBM connections of Google. Wij zullen meerwaarde bieden via onze communities.

Communities gaan bijvoorbeeld over Social Media, Collaboration, Unified Communication, Mobile, Work21 of Interaction design en cloud computing. Dat zijn vragen waar wij steeds meer mee te maken krijgen. Dat wij alle human software technologieen beheersen van Microsoft, IBM en Google mogen onze klanten wel van ons aannemen. Maar wat kan de klant ermee bereiken, dat is veel belangrijker.

Verder zullen wij veel meer voorspelbaar zijn dan ooit tevoren en veel meer voorspelbaar dan welke partij dan ook in onze industrie. We hebben er hard aan gewerkt en we zullen via Yellow&Blue het komende jaar nog veel beter worden.

Onze website staat hiervoor symbool. Via onze nieuwe website kunnen bedrijven rechtstreeks in contact staan met onze vakmensen. Via onze website zal blijken dat wij een hele duidelijke mening en visie hebben op diverse onderwerpen die vallen onder Human Software.

Het werd tijd voor een nieuw bedrijf, voor nieuwe ideeen, voor een moderne dienstverlening. Een dienstverlening die past in deze tijd. Wij gaan er voor zorgen dat wij onze klanten maximaal laten profiteren van de mooiste producten en diensten uit ons netwerk, gecombineerd met onze eigen technologische expertise en kennis van work21.

e-office heeft zich opnieuw uitgevonden. e-office werkt volgens het principe: Yellow&Blue. De nieuwe website zal de komende week online staan.

1 opmerking: