maandag 1 februari 2010

de nieuwe website is geboren


Nou het is vandaag zover. Onze nieuwe website heeft het eerste levenslicht gezien.(http://www.e-office.com) 6 weken geleden hebben we besloten om een nieuwe website te maken, en vandaag ging de knop op ON. Er is ontzettend hard gewerkt door veel mensen om de site te maken wat het nu is. En zoals het vaak gaat met dingen die er heel eenvoudig uitzien, is dat 'de achterkant' vaak best complex is. We hebben ons met name gericht op het onderhouden van de content.

In principe is alles met alles verbonden, dus producten met klanten met projecten met medewerkers met technologie. Noem maar op. Het maakt dus eigenlijk niet uit welke invalshoek je pakt, je kan altijd en over bij. Je krijgt ook altijd de relevante context bij een keuze. En in iedergeval kan je altijd bij mensen komen die er verstand van hebben. Dat is ook wel zo handig.

Natuurlijk is dit versie 1 en zullen we de site de komende tijd nog flink verbeteren. Maar de basis staat er. Onze mensen zijn opgeleid om te bloggen en te twitteren, we kunnen er tegenaan. Ik ben dus ook heel benieuwd wat jullie ervan vinden. Mocht iemand ooit een idee, opmerking, probleem of wat dan ook hebben. Stuur het dan naar mij of naar info@e-office.com. Wij zijn blij met iedere reaktie.

Namens deze weg wil ik graag het hele teachnische team en inhoudelijke team van e-office bedanken voor hun grote inzet van de afgelopen weken. Om in zes weken zo een website met achterliggende managementtools te bouwen is een hele prestatie. Hoewel ik nu niet bij jullie ben, ben ik wel apetrots!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten