woensdag 17 juni 2009

Google wave vs Microsoft Bing


Het lijkt erop dat Google haar persbericht over WAVE zo heeft getimed dat de introductie van BING aan de aandacht van het publiek is voorbij gegaan. Op deze blog zie je nog wat meer informatie over de WAVE en het spel naar Microsoft.

Ik moet zeggen dat ik een mini-onderzoekje heb gedaan bij mensen in mijn buurt over het gebruik van BING. Maar niemand gebruikt het! Mensen die direct verbonden zijn aan Microsoft roepen wel dat ze het gaan gebruiken, maar tot zover zijn 'vergeten'.

WAVE daarintegen is bij veel mensen wel bekend, en velen hebben de filmpjes op Youtube al bekeken. Ik moet zeggen dat ik zelf ook niet kan wachten om het te gaan gebruiken. Lijkt me heel handig om je aanwezigheid in een netwerk te 'managen'.

1 opmerking:

  1. Zolang Bing niet significant beter, anders, of beter integreert dan Google zullen net veel mensen de switch maken.
    Ik vind de zoekresultaten niet beter of anders gepresenteerd, dus ik blijf bij Google.

    BeantwoordenVerwijderen