maandag 20 juli 2009

Het fundament voor "WORK21 the network company"


Vanmorgen uitgebreid gesproken over ons nieuwe bedrijf WORK21 the networkcompany. Waar staan we voor, wat zijn onze produkten, onze klanten, onze aanpak. Was een zeer produktieve sessie waarbij alles op zijn plaats viel van de afgelopen jaren.

We hebben nog tot half september nodig om wat zaken op orde te krijgen, maar dan kunnen we van start. Het allerbelangrijkste is natuurlijk om te weten wat je op deze drukke markt komt doen; wat breng je.

Grofweg kan je zeggen dat wij onze klanten gaan helpen te veranderen waarbij wij, indien van toepassing, maximaal gebruik maken van moderne (21ste eeuw) inzichten en middelen. Anders gezegd, wij brengen bedrijven weer in sync met de moderne samenleving en zorgen ervoor dat ze weer de juiste snelheid krijgen en een bijpassend gedrag. (Nu zou je zeggen HNW (Het Nieuwe Werken)).

De website krijgt een vrolijke uitstraling en zal veel 'social' interactie mogelijk maken. Marketing zal volledig volgens de PR2.0-principes worden uitgevoerd. En uiteraard zal het nieuwe boek, dat in oktober zal verschijnen, de dienstverlening van WORK21 the networkcompany, volledig ondersteunen.

Kernbegrippen voor de dienstverlening van het nieuwe bedrijf zijn: visie, keuzes, gedrag, 20/21, oervorm, humansoftware, omgeving, beter maken, groei.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten