donderdag 2 juli 2009

strijd der gigantenGraag ik wil toch even extra aandacht voor een speciaal onderdeel in onze summerschool. Op 28 juli en 2 september verzorgen we een bijeenkomst waar we de SAAS-varianten van Microsoft, IBM en Google met elkaar vergelijken. Dit zijn de giganten die onze wereld op de kop zullen zetten. Zij zorgen ervoor dat we straks vanaf ieder machientje bij onze spullen komen.

Iedere leverancier heeft weer zijn eigen visie op SAAS. Hoe gaan ze om met security, hoe met mobile, hoe met eigen systemen, wat betekent dit voor de gebruiker. Hoe ziet de infrastruktuur eruit, de kosten. Wat betekent dit voor de IT-afdeling van organisaties. Hoe kan de business hier maximaal gebruik van maken.

Allemaal vragen die naar boven komen wanneer je denkt over saas. Deze bijeenkomst is uniek in Nederland. De workshop wordt verzorgd door Stefan Hogendoorn (e-office Google) en Jorn Bijnsdorp (directeur e-office e-vailable). Een ding is zeker, het wordt een enerverende middag. U kunt zich hier aanmelden: AANMELDEN

Geen opmerkingen:

Een reactie posten