woensdag 8 juli 2009

workshop in oktober door 3 auteurs


Vanmorgen hebben we (work21 the network company) gesproken met Tica Peeman van Vistrainingen en met Guus Pijpers over een bijzondere bijeenkomst die wij rond oktober van dit jaar willen organiseren. Zowel Tica, als Guus en ik hebben boeken geschreven die direkt te maken hebben met het nieuwe werken. (Slaap je slim!, I Trust U, de kracht van mensen )Wij bundelen onze ervaringen voor u om u te laten meemaken wat het nieuwe werken is en wat u kunt doen om zelf de juiste stappen te maken.

Het zal een bijeenkomst worden die in de middag start en aan het begin van de avond zal eindigen. Doel is dat u, naast drie boeken, ook iets kunt meenemen waardoor u direct zelf aan de slag kunt. Het zal geen passieve bijeenkomst worden, maar we zullen u laten meemaken wat het nieuwe werken in essentie voor u kan betekenen.

De komende maanden werken wij hard om de bijeenkomst vorm te geven. Rond september willen wij een generale repetitie plannen, waar we nog mensen voor zoeken. Dus mocht u in september een dag tijd willen vrijmaken, dan bent u bij deze uitgenodigd om deel te nemen. Uiteraard is er een maximum aantal deelnemers, dat zult u begrijpen.

Het programma ziet er zeer veelbelovend uit en wij zijn zeer enthousiast over de kennis die wij met u kunnen delen. Het belooft een zeer bijzondere en leerzame bijeenkomst te worden. Details krijgt u nog te horen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten