donderdag 9 juli 2009

nieuw boek II


Gisteren overleg gehad over de voortgang van het nieuwe boek. Omdat het een boek gaat worden met praktische tips over het nieuwe werken zijn er een hoop mensen betrokken bij de samenstelling van het boek. We willen de lezer zo concreet mogelijk kunnen helpen met het nemen van de juiste stappen.

Wat een boeiende fase is bij het schrijven van een boek is de struktuur. Hoe bouw je dit boek op. Voor wie schrijf je het. De tips die wij geven hebben altijd gevolgen voor diverse groeperingen binnen en buiten de organisatie. Dus schrijf je dan alleen voor directies, of voor management of voor iedereen. Ook hier moeten we keuzes maken.

De planning is om het boek eind oktober op de markt te brengen. Het zal een paperback worden omdat het een werkboek is. Je neemt het mee en je kan er doorheen bladeren om te lezen wat je nu kan doen om in iedergeval voor jezelf zoveel mogelijk Nieuw te kunnen Werken. In oktober verwachten we ook de workshop van drie auteurs te verzorgen. Wellicht gaat dit allemaal samenvallen. De coordinatie van dit alles ligt bij ons nieuwe bedrijf WORK21 the network company

Geen opmerkingen:

Een reactie posten