maandag 31 augustus 2009

dat ging snel!

Ik dacht nog dat ik het wel verborgen kon houden, ik heb niet zoveel met verjaardagen. Mis, op Youtube, Twitter en op kantoor word ik er op een duidelijke manier op gewezen dat ik nu echt 50 jaar ben geworden.

Hmm, door al die aandacht kan het niet anders dan dat ik er even bij stil sta. 50 jaar is ook best een leeftijd. Sinds 1984 in de automatisering, sinds 1991 samen met Rutger een eigen bedrijf.

Laten we zeggen dat ik in de afgelopen 50 jaar een hoop ervaringen heb opgedaan, en een hoop heb gezien. De komende jaren ga ik nog meer dan ooit mijn ervaringen delen met anderen. In de hoop dat mensen er iets aan hebben om dingen net iets slimmer, net iets handiger en verstandiger te regelen dan ik dat heb gedaan. Niet omdat ik dat vind maar omdat het zo gaat. Grappig om die omslag mee te maken trouwens.

En weet je, eigenlijk voelt het heel goed om 50 te zijn. Ik word iedere dag beter, bulk van de plannen, ik heb er zin in!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten