maandag 31 augustus 2009

BMW gaat duurzaam

Al een paar maanden ging het gerucht dat BMW met een zeer duurzame sportauto op de markt zou komen. Gisteren stond er een filmpje op Youtube van de werkelijk zeer futuristische auto. Echt een prachtig product geworden. Een emissie van 99 gram per kilometer met daarbij een vermogen van meer dan 350pk.

Kijk dat noem ik nog eens innovatie. BMW heeft het begrepen en gaat alles op alles zetten om de authoriteit te worden op het gebied van groene auto's. Misschien wel groene sportauto's. Dat betekende ook dat ze een maand geleden hebben gemeld dat ze vanaf volgend seizoen niet meer meedoen aan Formule 1. Dat past niet bij het groene imago.

Als ik het filmpje bekijk, zie ik een aantal zeer gedreven en trotse mensen aan het woord. Mensen die met iets spannends bezig zijn, die hun hart stoppen in de innovatie van dit nieuwe concept. Prachtig om te zien. Die gedrevenheid wil je zien in een adaptieve organisatie.

En volgens mij staat BMW met twee voeten in de maatschappij. Ze weten wat er speelt, reageren erop, zijn innovatief en komen met een prachtig prototype. Ik zeg het wel vaker, maar ik kan niet wachten tot deze auto in de showroom staat.

BMW, mijn complimenten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten