vrijdag 21 augustus 2009

uitnodiging voor donderdag 22 oktober

Op linkedin zijn we bijna een week geleden gestart met de discussiegroep "de adaptieve organisatie". Op dit moment zijn er 175 mensen die de groep volgen. Er zijn een aantal zeer interessante discussies gaande, het leeft!

Wat ik op Linkedin heb voorgesteld aan de groep, is om op donderdag 22 oktober bij elkaar te komen. Doel van de bijeenkomst is om van elkaar te leren en elkaar te inspireren over het onderwerp 'de adaptieve organisatie'. In de tussentijd kunnen we een dagindeling bedenken en de juiste sprekers uitnodigen.

Omdat we het heel erg waarderen wanneer mensen hiervoor tijd willen vrijmaken, wil work21 graag de kosten voor zich nemen. Een leuke, onverwachte, plek ergens in Nederland, waar we zeer geinspireerd kennis kunnen maken en delen over dit onderwerp.

De adaptieve organisatie leeft, daar moeten we een vervolg aan geven. Via internet discussieren is goed, maar samenkomen is beter. Dus mocht je behoefte hebben om erbij te zijn, geef het dan even aan als reaktie op de discussie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten