dinsdag 27 oktober 2009

over werkdruk gesproken

Nou ben ik niet echt een grote fan van Wouter Bos. Maar ik wil hem toch complimenteren met de tomeloze energie die hij dit jaar laat zien. Hij valt van het ene project in het andere project: redden van ABNAMRO/FORTIS, van ING, onderhandelingen met Neelie over de samenvoeging van ABNAMRO en Fortis, DSB komt langs, AFAB is nu aan de beurt, ook nog even verkopen aan je achterban dat de pensioenleeftijd 67 jaar is geworden.

Best knap denk ik dan. Op ieder project staat veel druk en brengt ongetwijfeld veel emotie met zich mee. Hij moet toch een heel team om zich heen hebben die hem heel effectief afschermen en informeren. Interessant om te weten hoe dit georganiseerd is.

Hoe dan ook, hij maakt heel veel uren en is heel goed in staat om zijn standpunten te communiceren. Het lijkt misschien allemaal normaal, maar dat is het niet. Zoveel zware dossiers, een land in recessie, ontzettend veel druk vanuit bijna iedere hoek. Zelfs vanuit zijn eigen partij en dan overeind blijven.

Ik zeg het niet vaak, maar nu dan toch: Wouter, je hebt je werk knap georganiseerd!!

1 opmerking:

  1. Alles wat je opnoemt en het feit dat hij uit een mooie lange traditie komt die hij kent en waar hij niet dogmatisch mee omgaat maakt dat ik nu juist wél fan ben ;-)

    BeantwoordenVerwijderen