zondag 15 november 2009

het WAT van work21 (HNW)


Morgen, 16 november, komt ons nieuwe boek "Klein receptenboek voor het nieuwe werken" uit. Of zoals wij het noemen work21. Het is het vervolg op mijn eerste boek "de kracht van mensen'.

Mijn vorige boek ging over onze zoektocht naar een nieuwe organisatievorm. Een vorm waarbij je zo goed als mogelijk gebruik kunt maken van alle kennis, ervaring en talent binnen je eigen organisatie. Sinds 1991 zoeken we al naar de ultieme vorm. Met uiteraard wisselend succes. Maar als je alles optelt begrijpen we nu heel goed hoe het werkt!

De keuzes die wij in 1991 hebben gemaakt om met onze organisatie om te gaan vallen tegenwoordig onder de noemer 'Het nieuwe werken'. Naar aanleiding van het vorige boek kregen we steeds vaker de vraag: maar WAT moet ik dan doen?

Uiteraard is het niet een ding, maar zit de oplossing juist in een heleboel kleine dingen tegelijkertijd doen. Ieder onderdeeltje opzichzelf is niet zo spannend, maar het gaat juist om het geheel van de kleine stapjes. Om iets duidelijker te maken aan welke zaken je dan kan denken hebben we 49 kleine stapjes beschreven die je kan oppakken.

Wanneer je ze allemaal uitvoert, zal je organisatie zeker veranderen en zullen mensen op een andere manier werken. Ik hoop dat jullie ons nieuwe boek kunnen waarderen en kijk erg uit naar jullie reakties.

Heel veel plezier ermee!

Roland

3 opmerkingen:

 1. Leuk, ben benieuwd! Gaat het boek ergens als e-book verkrijgbaar zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beste Roland,

  Gefeliciteerd met de publicatie van je boek! Wil je er eens over komen vertellen bij de Cowork Company in Leiden tijdens een workshop voor aspirant-freelancers?

  Succes met de verkopen / groeten,

  Bruno / Cowork Company Leiden
  welcome(a)coworkcompany.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beste Roland,

  Mooi boek ! Interessant en leest lekker weg.

  Bedankt voor de inspiratie.

  Groet,

  Joost van Wijk
  Trends ICT Groep

  BeantwoordenVerwijderen