dinsdag 16 maart 2010

input gevraagd voor mijn nieuwe boek Yellow&Blue


Het boek Yellow&Blue is momenteel in ontwikkeling. We plannen om in het najaar het boek op de markt te brengen. Het zal meer een managementboek worden dan de vorige twee boeken. Het gaat een boek worden waarin we uitleggen hoe Yellow&Blue organisaties helpt om succesvol te zijn in de 21ste eeuw.

Om het boek helemaal te laten aansluiten op waar jij mee bezig bent ben ik een discussie gestart om input te verzamelen rondom het Yellow&Blue op Linkedin.

Mocht je vragen hebben die je beantwoord wilt zien in het boek, stel ze dan in de discussie. Heb je een boek gelezen, laten we dan samen een discussie voeren hoe Yellow&Blue hier wel of niet in past.

Wij zijn er zelf 100% van overtuigd dat Y&B de weg is die we op moeten gaan. Bij e-office hebben we het inmiddels zo goed als ingevoerd, maar gaat het ook bij jou passen. Die discussie willen we graag voeren.

Op Het Nieuwe Werken Blog leg ik in vijf minuten uit wat het concept Yellow&Blue is. Op onze eigen site staat ook een artikel wat de basics achter Yellow&Blue zijn.

Tot snel,
Roland

Geen opmerkingen:

Een reactie posten