dinsdag 30 juni 2009

nieuw bedrijf


Vanmorgen hebben we besloten om de aktiviteiten van c-dynamics en v-work samen te voegen tot een nieuw bedrijf. Wat de nieuwe naam zal worden weten we nog niet. Sterker nog, daar gaan jullie ons bij helpen. Gonny Vink wordt de roerganger van het nieuwe bedrijf. Gonny en ik kennen elkaar al sinds 1988 en hebben dezelfde beelden bij work21 en het nieuwe werken. Gonny werkt sinds begin jaren negentig voor e-office en is sinds anderhalf jaar eigenaar van c-dynamics.

Kenmerk van het nieuwe bedrijf zal zijn dat het haar klanten op een zeer pragmatische manier zal helpen om de slag te maken naar het nieuwe werken (work21). Geen dikke en dure rapporten, maar gewoon doen! Zorg dat de klant zo snel mogelijk de vruchten kan plukken van het nieuwe werken. De leidraad voor alle diensten van het nieuwe bedrijf zijn de ervaringen die staan in het boek "de kracht van mensen".

Het boek dat in oktober zal uitkomen sluit naadloos aan op de gekozen aanpak. Het nieuwe bedrijf richt zich op alles wat nodig is voor de transitie naar het nieuwe werken, behalve de techniek. Daarvoor wordt e-office ingeschakeld. Het nieuwe bedrijf zal werken met eigen mensen en associates.

De ambitie van het nieuwe bedrijf is om toonaangevend te zijn in het pragmatisch begleiden van haar klanten met de transitie naar 'het nieuwe werken', volgens work21.


Wat over blijft is een leuke korte pakkende naam voor het nieuwe bedrijf. Graag nodig ik iedereen uit om hiervoor een voorstel te doen. Als we de door jou bedachte naam kiezen krijg je van ons een iPod nano kado. We zijn heel benieuwd naar jullie reakties

3 opmerkingen:

 1. Gonny, Roland,

  Proficiat met deze stap!

  Mijn reactie (domeinen zijn nog vrij of te koop): worklife21.com, people21.com, e-life21.com, e-live21.com, e-home21.com.

  Guus

  BeantwoordenVerwijderen
 2. We zijn er zelf ook zuper blij mee. We gaan nu echt snelheid maken. We kunnen niet wachten. Dank voor je leuke reaktie!

  Roland

  BeantwoordenVerwijderen
 3. klinkt goed, succes!
  Het nieuwe werken heeft de toekomst!

  BeantwoordenVerwijderen