dinsdag 30 juni 2009

trots


Ik kijk nu uit over zee, met een glas wijn in mijn hand en denk na over het afgelopen half jaar. Er is veel gebeurd, we hebben veel meegemaakt. Het is een bijzondere tijd die veel van je kan vragen, maar ook veel brengt.

Graag wil ik even met jullie delen dat ik mij de laatste tijd erg trots voel op ons bedrijf e-office. Het zijn zware tijden, voor bijna de hele markt. Klanten willen wel, maar stellen vaak uit. De pijplijn groeit, maar een handtekening krijgen is niet gemakkelijk. Er wordt hard gewerkt om de opdrachten binnen te krijgen. En ergens is dat ook wel heel goed. We worden er beter van, scherper, sneller. De hele organisatie werkt steeds beter samen.

Vorig jaar hebben we zwaar geinvesteerd in onze toekomst. We hebben duidelijk richting gekozen, duidelijk gemaakt hoe we eruit willen zien en aan iedereen gevraagd of hij/zij de komende jaren kan groeien binnen e-office. We zijn een HumanSoftwareOrganisatie en we hebben een nieuwe huisstijl. Daarnaast hebben we een organisatie gebouwd die veel sterker is dan ooit. Goede mensen aan het roer, top mensen in de uitvoering. een heldere visie.

Het afgelopen half jaar hebben we door heel hard werken, door iedereen bij e-office, het voor elkaar gekregen om met een klein winstje af te sluiten. We hebben alle zeilen bij moeten zetten en de nodige maatregelen moeten treffen, maar we hebben het toch maar voor elkaar gekregen. Het komende half jaar ziet er goed uit. In de komende zes maanden moeten we een 'trendbreuk' laten zien. Ik zal er nu niet te veel over vertellen. De e-officers weten waar ik het over heb. We hebben er vorig jaar voor gekozen en de trendbreuk in de laatste zes maanden voorbereid. U hoort daar binnenkort meer over.

Ik zie een bedrijf dat er is voor haar klanten. We worden steeds beter, steeds sterker. Mocht er iemand niet blij zijn met onze dienstverlening, dan hoor ik het uiteraard graag. Mail of bel me, we willen het weten, we willen groeien, de beste zijn. Bij deze nogmaals mijn dank aan iedereen binnen e-office voor de geweldige prestatie en natuurlijk aan onze klanten die dit allemaal mogelijk maken.

Roland

1 opmerking:

  1. Hear, hear,

    na ruim 13 jaar nog steeds mega trots om bij deze organisatie te werken. Het afgelopen jaar ook weer met zowel verbazing als vertrouwen gemerkt hoe we ons hebben aangepast aan de veranderde economie/wereld.

    Maar ja, wat ik ook al jaren zeg he, inspirerend leiderschap straalt af op de hele organisatie.

    Jij ook bedankt!

    BeantwoordenVerwijderen