donderdag 18 maart 2010

We staan op Google Apps Marketplace!!


Het is gelukt! We staan met twee producten op de Google Apps Marketplace. We hebben (e-office bedoel ik dan) twee produkten gecertificeerd voor de Google Apps Marketplace. Hoe een dergelijk proces in elkaar zit is best complex en duurt vooral ook lang. Ik denk dat het een maandje of drie heeft geduurd voordat we een YES kregen. Maar we hebben het voor elkaar en de eerste klanten melden zich aan.

Het gaat toch de nieuwe manier van business worden. Gewoon dingen bestellen via je creditcard en je krijgt je service geleverd uit de muur/cloud/air/whatever. En vooral ook op een BLUE manier. De organisatie die achter de service staat is super professioneel, 100% beschikbaar en betrouwbaar en 24X7 aanwezig. Dat is wat klanten steeds meer willen en we hebben het nu ook voor elkaar.

We kunnen hosted chat aanbieden voor in je website en we kunnen ervoor zorgen dat mensen gebruik kunnen maken van een hosted BES voor Blackberry's. Hoop techniek, maak allemaal niet uit, maar ik ben heel trots dat wij als e-office heel duidelijk de stap aan het maken zijn naar het kunnen leveren van BLUE SERVICES via de cloud, en in dit geval via Google.

Naast dit voorspelbare stuk wordt heel hard gewerkt aan het uitbouwen van onze communities die juist nieuwe werelden zullen exploren en daar hun steentje aan zullen bijdragen. Door het geven van een visie, door samen met klanten pilots te starten, door te investeren in nieuwe producten en diensten en door nadrukkelijk aanwezig te zijn via social media en bij klanten.

Ik kan nu al stellen dat YELLOW&BLUE voor ons begint te werken. En dat voelt goed!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten